Betalingen en verzendingen

 Betaling

  1. Voor zover niet anders is bepaald in de overeenkomst of aanvullende voorwaarden, dienen de door de consument verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 14 dagen na het ingaan van de bedenktermijn, of bij het ontbreken van een bedenktermijn binnen 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst. In geval van een overeenkomst tot het verlenen van een dienst, vangt deze termijn aan op de dag nadat de consument de bevestiging van de overeenkomst heeft ontvangen.
  2. Bij de verkoop van producten aan consumenten mag de consument in algemene voorwaarden nimmer verplicht worden tot vooruitbetaling van meer dan 50%. Wanneer vooruitbetaling is bedongen, kan de consument geen enkel recht doen gelden aangaande de uitvoering van de desbetreffende bestelling of dienst(en), alvorens de bedongen vooruitbetaling heeft plaatsgevonden.
  3. De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.
  4. Indien de consument niet tijdig aan zijn betalingsverplichting(en) voldoet, is deze, nadat hij door de ondernemer is gewezen op de te late betaling en de ondernemer de consument een termijn van 14 dagen heeft gegund om alsnog aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen, na het uitblijven van betaling binnen deze 14-dagen-termijn, over het nog verschuldigde bedrag de wettelijke rente verschuldigd en is de ondernemer gerechtigd de door hem gemaakte buitengerechtelijke incassokosten in rekening te brengen. Deze incassokosten bedragen maximaal: 15% over openstaande bedragen tot € 2.500,=; 10% over de daaropvolgende € 2.500,= en 5% over de volgende € 5.000,= met een minimum van € 40,=. De ondernemer kan ten voordele van de consument afwijken van genoemde bedragen en percentages.
BetaaloptieKostenKorte omschrijving
iDEALGratisVeilig en gemakkelijk online betalen via IDEAL met u eigen bank.
VooruitbetalingGratisJe dient het factuurbedrag over te maken naar IBAN: NL08RABO 0332 7831 46, ten name van: S2B Nutrition. Vermeld hierbij het bestelnummer.
Het pakket wordt verzonden zodra de overboeking volledig bij ons binnen is.
Bank contact€ 0.30Veilig en gemakkelijk online betalen via bank contact (belgië)
Creditcard (VISA – Mastercard)€ 0.95Veilig en gemakkelijk online betalen met uw creditcard.
PayPal€ 0,95Veilig en gemakkelijk online betalen via uw eigen PayPal-account.

 Verzendingen

Voor de verzending werken wij nauw samen met PostNL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit gebeurd vaak al binnen 1 werkdag, als u voor 16.00 uur een bestelling afrond, dan is uw bestelling vaak de volgende dag al in huis! Wanneer uw bestelling na 5 dagen nog niet is aangeboden*, neem dan contact met onze klantenservice op en wij bekijken met u hoe dit mogelijk is. (* in drukke jarige tijden kunnen bestellingen later bezorgd worden, indien dit van het geval is, ontvangt u bericht van ons). 
Uw bestelling kan bij u thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld op werk). De verzendkosten hierbij bedraagt n de verzendkosten van € 5,99. Voor verzending naar België of Duitsland bedragen de verzendkosten € 8,90. 

Ophalen op een PostNL ophaalpunt
S2B Nutrition biedt de mogelijkheid om ook te verzenden naar PostNL locaties. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw pakket ophalen bij een ophaalpunt bij u in de buurt. Hierbij wordt gevraagd om een ID bewijs. In Nederland zijn er 2700 ophaalpunten, hierdoor zit er altijd een ophaalpunt bij u in de buurt. Bekijk de website van PostNL om erachter te komen waar de meest dichtstbijzijnde locatie is.
VERZENDING

Besteld 1e bezorging 2e bezorging
Maandag voor 16:00u Dinsdag Woensdag
Dinsdag voor 16:00u Woensdag Donderdag
Woensdag voor 16:00u Donderdag Vrijdag
Donderdag voor 16:00u Vrijdag Zaterdag
Vrijdag voor 16:00u Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag  Dinsdag Woensdag