Retourneren

Retourneren en de voorwaarden:

PostNL

Je kunt uiteraard ook nog steeds pakketjes terugsturen via PostNL. 
1) Bij uw bestelling heeft u van ons een retourformulier ontvangen.
2) Vul het retourformulier zo compleet mogelijk in en voeg deze toe aan het pakket dat u wilt retourneren.
3) Doe het product terug in de doos waar in u het pakket verkregen heeft, plak deze goed dicht en noteer het volgende adres duidelijk op de doos:

                        S2b Nutrition
                        Postbus 7
                        Postbus 74
                        5430 AB Cuijk
4
) Geef het pakket af bij een PostNL punt, LET OP: VERZENDKOSTEN ZIJN VOOR EIGEN REKENING.
5) Ontvang per afgifte een verzendbewijs, bewaar deze goed.

Je kunt een product alleen retourneren wanneer:
Bij verzegelde producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne de verzegeling na de levering niet is verbroken.

Producten die niet retour gezonden kunnen worden:
Producten die binnen de bedenktermijn kunnen bederven kunnen niet worden geretourneerd.

Ruilen:
Het omruilen van producten is helaas niet mogelijk. Wanneer u een ander product wilt ontvangen dient u een nieuwe bestelling te plaatsen en het foutieve product te retourneren.

Vergoeding:
Mits voldaan aan alle eisen voor terugtrekking, zal S2B Nutrition je betaalde aankoopbedrag voor de geretourneerde producten, zo snel als redelijkerwijs mogelijk is en in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen.

Herroepingsrecht:
Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen. Binnen deze termijn mag je het product bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in de winkel doet, tenzij anders vermeld. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het product in je bezit is. Hiermee bedoelen we wanneer het pakket door jou of door jou aangewezen derde in ontvangst is genomen. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, exclusief eventuele  verzendkosten, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij de retour gestuurde producten hebben ontvangen. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de transactie oorspronkelijk is verricht, er worden in ieder geval geen kosten in rekening gebracht voor de terugbetaling. Na herroeping moet je de goederen zo snel mogelijk, en binnen 14 dagen nadat u de producten hebt ontvangen. Je bent op tijd als de goederen zijn teruggestuurd voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening. Daarnaast ben je alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen, die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Deze waardevermindering mogen wij in dat geval verrekenen met het terug te storten bedrag.

Contact:
Wanneer u toch nog vragen heeft over het retourneren van producten kunt u ons altijd bereiken op het
E-mailadres: info@s2bnutrition.nl of u kunt gebruik maken van de Whats app chat op de homepagina van de site.