VOEDINGSSCHEMA

AFVALLEN | AANKOMEN| DROOG WORDEN| VEGAN

KWALITEIT WINT ALTIJD!

Alvallen

S2B Nutrition helpt je graag om af te vallen en om het juiste streefgewicht te bereiken. Dit voedingsschema kent alle nodige voedingsstoffen en is met zorg samengesteld!

Afvallen_S2B

Aankomen

Wanneer je een vast eetpatroon wilt doorbreken om meer gewicht aan te komen, zijn een aantal elementen in jouw voeding essentieel. Stel hier een schema samen en begin met groeien!

Droog worden

Mensen die intensief sporten weten hoe lastig het is om te groot en droog te blijven. Een trainingsmethode is belangrijk hierin, maar een voedingspatroon is 50% van het resultaat. Laat je hier inspireren en behaal jouw doel!

Vegan

Voor de fanatieke sporters die graag 3 stappen vooruit zetten op een verantwoordelijke manier, heeft S2B Nutrition speciale Vegan schema's ontwikkeld. Weet wat je eet en start je creatieve zoektocht hier!

Vegan_S2B

Wat mensen hebben bereikt

Al een langere tijd ben ik bezig met het zoeken naar een goed patroon om mijn lichaam fit en gezond te houden. Met het schema van S2B Nutrition heb ik handvatten meegekregen om droog te blijven, gedurende het hele jaar!
Patricia
Droog worden
Duidelijke schema, veel variatie en gebruiksvriendelijk. Ik ben van 98 kg naar 85 kg gegaan in 6 weken tijd!
Jesse
Afvallen
Als fanatieke sporter ben ik 5 dagen in de week in de sportschool te vinden. afgelopen jaar ben ik 10 kilo aangekomen, waarbij mijn vetpercentage met 6% is verminderd! Ik voel me geweldig!
David
Aankomen
Ik hou ervan om veel duidelijk te hebben wat ik moet eten om gezond te blijven. Uit overtuiging ben ik overgestapt als veganist. Dit heeft mijn lichaam, huid, humeur en prestaties helpen te verbeteren in korte tijd.
Anne
Vegan